Mētelīšu virinātāju nedienas (7)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Līgo svētku laikā īpašas sajūtas modušās arī tā saucamajiem – mētelīšu virinātājiem. Policisti pie rokas pieķēruši trīs vīriešus, kuri savas ģenitālijas centās izrādīt pēc iespējas vairāk daiļā dzimuma pārstāvēm. Jūrmalā kāds vīrietis pat spējis, dzenoties pakaļ divām pārbiedētām pusaudzēm, sevi apmierināt. Kailo kungu pamanīja kāds atpūtnieks un palīdzēja vīrieti aizturēt.

Līgo vakarā kāds vīrietis bija nolēmis pārsteigt centrālās dzelzceļa stacijas apmeklētājus. Nebaidoties no policijas un apsardzes darbiniekiem, pārdrošais kungs savu mētelīti sācis virināt stacijas lielajā zālē.

Jānis Celmiņš, Latgales iecirkņa Kriminālpolicijas priekšnieks: "Policijā griezās sieviete pēc palīdzības un pastāstīja, ka centrālās stacijas ēkā viņa ieraudzījusi vīrieti, kurš atkailinājis savus dzimumorgānus. Policija ātri noreaģēja, aizturot 50. gadā dzimušu vīrieti."

Cienījamā vecuma kungs tika ievietots izolatorā. Viņam tā bijusi pirmā pieredze kā virinātājam un iepriekš vīrietis nebija sodīts, tāpēc viņam būs jāmaksā sods no 50 līdz 200 latiem.

"Otrs gadījums bija 24.jūnijā, arī analoģiski kā pirmajā - policijā vērsās sieviete, kura pastāstīja, ka, ejot cauri vienam no tuneļiem, ieraudzījusi vīrieti, kurš viņu vērojis un bija atkailinājis savus dzimumorgānus."

Speciālisti iesaka nereaģēt uz šādām provokācijām, jo virinātāji parasti nav agresīvi

Jānis Celmiņš, Latgales iecirkņa Kriminālpolicijas priekšnieks: "Šādos gadījumos pirmkārt nevajag baidīties un kautrēties; ja šāda veida gadījumos ir ļoti uzmācīgas personas, tad mēģināt arī pašam cietušajam palikt agresīvākam, jo vīrietis, jūtot pretsparu, aizgriezīsies, mēģinās aizmukt no tās vietas."

Jūrmalas policija aicina atsaukties divas meitenes, kuras ziņojušas par virinātāju pie jūras, jo sadarbībā ar glābējiem vīrieti izdevies aizturēt, bet bez cietušajiem virinātājs var palikt nesodīts.

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu