Jaunietis naktī nolec no Vanšu tilta (55)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Pagājušajā naktī ap plkst.3 kāds aptuveni 20 gadus vecs jaunietis guvis smagas traumas, nolecot no Vanšu tilta uz lejā esošās ielas braucamās daļas, pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Ilze Bukša.

Jaunieti pamanījuši ceļu tīrītāji

Jaunieti, kurš bijis ģērbies nepiemēroti aukstajam laikam - T-kreklā, uz tilta pamanījuši ceļu tīrītāji. Bažījoties, ka viņš var gūt apsaldējumus, izsaukti mediķi.

Pēc ierašanās notikuma vietā mediķi mēģinājuši ar jauno vīrieti sāk pārrunas, tomēr jaunietis pēkšņi pagriezies un nolecis no tilta. Jaunieti no šīs rīcības bijis grūti atturēt, jo starp viņu un mediķiem atradies ielas malā sašķūrētais sniegs.

Jaunietis nogādāts slimnīcā

Jaunietis smagā stāvoklī nogādāts slimnīcā.

Pagaidām nav zināmi jaunieša rīcības motīvi, bet mediķi norāda, ka šādā svētku laikā īpaši saasinās psiholoģiskās problēmas un cilvēki dažreiz meklē tām atrisinājumu nonāvējoties.

Tādēļ mediķi aicina iedzīvotājus ne tik daudz domāt par dāvanām, bet vairāk censties ieklausīties vienam otrā un mēģināt savlaicīgi sajust līdzcilvēku izmisīgos saucienus pēc palīdzības, sacīja Bukša.

Skatīt pievienoto video

Komentāri (55)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu