Olainē kails vīrietis uz ielas uzbrūk un nogalina sievieti (325)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šo pēcpusdien traģisks gadījums noticis Olainē, kur kails vīrietis uz ielas uzbrucis kādai sievietei, izdarot vairāk nekā 20 durtas un grieztas brūces ķermenī. Sieviete no gūtajām traumām mirusi, bet uzbrucējs aizturēts.

Kā pastāstīja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāve Sigita Pildava, šodien pēc pusdienlaika Olainē, Parka ielā, pa kādas mājas pirmā stāva logu izlēcis kails vīrietis, kurš uzbrucis pirmajam pretimnācējam uz ielas, kas pagadījusies 1955.gadā dzimusi sieviete. Viņa pa Zemgales ielu nākusi no veikala, kas atrodas turpat netālu.

Notiekošo redzējuši veikala darbinieki, kas nospieduši trauksmes pogu. Nekavējoties uz notikuma vietu devās gan apsardzes firma, gan Olaines Pašvaldības policija un Valsts policijas darbinieki.

Kailo uzbrucēju izdevās aizturēt aptuveni 100 metrus no notikuma vietas, un viņš nodots mediķu aprūpē. Aizturētais ir 1988.gadā dzimis un iepriekš nav bijis tiesāts.

Slepkavības liecinieki bijuši daudzi Olaines iedzīvotāji.

Foto: Mobilais reportieris
Foto: Mobilais reportieris
Komentāri (325)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu