Jelgavā aizturēts autovadītājs par kukuļa došanu policistam

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Šodien Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jelgavas iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas darbinieki sadarbībā ar Patruļpolicijas nodaļas darbiniekiem aizturējuši kādu autovadītāju, kurš, lai nenoformētu administratīvā pārkāpuma protokolu, policistiem devis piecu latu kukuli.

Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietniece informēja, ka aizturētais šoferis pārkāpa ceļu satiksmes noteikumus uz Lietuvas šosejas Jelgavā. Apturēts 1963.gadā dzimušais vīrietis, lai viņam nenoformētu protokolu, policistiem devis piecu latu lielu kukuli, pēc kā tika aizturēts.

Par notikušo sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 323.panta 1.daļas - par kukuļdošanu -, kas paredz sodīt ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar arestu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu līdz simt divdesmit minimālajām mēnešalgām.

Šā gada aprīlī Zemgales reģionā jau tika aizturēti trīs autovadītāji par kukuļa došanu policijas darbiniekiem, no kuriem viens gadījums bija Jelgavā, savukārt divi - Dobeles novadā.

Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes darbinieki arī turpmāk pastiprināti strādās šajā jomā, pievēršot uzmanību gan kukuļa devējiem, gan kukuļa ņēmējiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu