Ādažu bāzē kārtējais negadījums - atrasts miris karavīrs

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: NBS

Vakar bruņoto spēku bāzē Ādažos noticis kārtējais negadījums - kādā no militārās bāzes personāla atpūtas telpām atrasts miris karavīrs.

Sākta izmeklēšana

Kā informēja Aizsardzības ministrijā, nekavējoties tika izsaukti Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķi, tikmēr pirmo palīdzību sniedza arī militārās medicīnas personāls, taču karavīru atdzīvināt neizdevās.

Par notikušo armijā sākta nelaimes gadījuma speciālā izmeklēšana un dienesta izmeklēšana. Savukārt Militārā policija sākusi kriminālprocesu.

Iespējams, miris veselības problēmu dēļ

Izmeklēšanu laikā tiks noskaidroti karavīra nāves apstākļi, bet pirmatnējie notikuma apstākļi liecina, ka nāve iestājusies, visticamāk, pēkšņu veselības problēmu dēļ. Karavīra tuvinieki ir informēti par notikušo.

Aizsardzības ministrs Artis Pabriks (V) un Nacionālo bruņoto spēku komandieris ģenerālmajors Raimonds Graube izsaka visdziļāko līdzjūtību mirušā karavīra tuviniekiem, draugiem un kolēģiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu