Rīgā aiztur trīs automašīnu spogulīšu zagļus (10)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Rīgā vakar aizturēti trīs automašīnu spogulīšu zagļi, noskaidroja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Aspazijas bulvārī kāds aculiecinieks pamanīja divus vīriešus, kuri mēģināja nozagt automašīnai atpakaļskata spogulīšus. Aculiecinieks metās ķert zagļus, un vienu no garnadžiem viņam izdevās notvert.

Pēc zagļa aizturēšanas par zādzību tika paziņots policijai. Aizturētais ir dzimis 1976.gadā un iepriekš sodīts. Pie viņa atrastas šķēres, ar kuru palīdzību viņš zaga spogulīšus. Vienu spogulīti policisti atguva no aculiecinieka, taču otrs spogulītis atrodas pie zagļa, kuram izdevās izsprukt.

Savukārt stundu vēlāk Staiceles ielā kāds iedzīvotājs pa logu pamanīja divus zagļus, kuri zog kādai automašīnai atpakaļskata sāna spogulīšus. Aculiecinieks par notikušo nekavējoties ziņoja policistiem, kuri, apsekojot teritoriju, Augusta Deglava ielā aizturēja abus garnadžus.

Pie aizturētajiem policisti atrada gāzes pistoli, divus nažus un astoņus automašīnu atpakaļskata sānu spogulīšus, no kuriem seši bija marķēti.

Viens no aizturētajiem ir dzimis 1980.gadā un jau agrāk vairakkārt sodīts par dažāda veida zādzībām. Turklāt izrādās, ka vīrietis pēdējo gadu laikā aizturēts jau 25 reizes.

Savukārt otrs aizturētais ir dzimis 1981.gadā un iepriekš nonācis policijas redzeslokā, taču nav bijis sodīts.

Tā kā spogulīši bija marķēti, policijai izdevās operatīvi noskaidrot to likumīgos īpašniekus, tādēļ aicinām auto īpašniekus marķēt savu automašīnu spogulīšus.

Komentāri (10)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu