Par pudeles brāļa nosišanu policija aiztur jau agrāk tiesātu vīrieti

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Markus Wchter/ScanPix

Par pudeles brāļa nosišanu policija aizturējusi jau agrāk tiesātu vīrieti.

Pagājušajā piektdienā kādā dzīvoklī Rīgā, Lemešu ielā, alkohola lietošanas laikā starp diviem vīriešiem izcēlies sadzīvisks konflikts, kas pāraudzis fiziskā cīņā. 1976.gadā dzimis vīrietis savam pudeles brālim iesitis pa galvu un krūškurvi.

Blakusistabā dzīvojošie izsaukuši mediķus un policiju. Ierodoties notikuma vietā, konstatēts, ka cietušais - 1964.gadā dzimis vīrietis - ir miris. Uzzinot, ka ir izsaukta policija, agresīvi noskaņotais vīrietis aizbēdzis no notikuma vietas.

Ceturtdien agresīvais vīrietis aizturēts un noskaidrojies, ka aizturētais jau iepriekš vairākas reizes sodīts par dažādu miesas bojājumu nodarīšanu.

Sākts kriminālprocess par tīša smaga miesas bojājuma nodarīšanu, kas vainīgā neuzmanības dēļ bijis par iemeslu cietušā nāvei. Par šādu noziegumu vīrieti var sodīt ar brīvības atņemšanu uz laiku no trim līdz piecpadsmit gadiem un ar policijas kontroli uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu