Pēc pakaļdzīšanās aiztur divus jau agrāk tiesātus narkomānus

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Policija nedēļas nogalē Rīgā pēc pakaļdzīšanās aizturējusi divus jau agrāk tiesātus narkomānus.

Naktī no sestdienas uz svētdienu Purvciemā, Džohara Dudajeva gatvē, policisti pamanīja divus aizdomīgus vīriešus, kuri jau iepriekš bija nonākuši policistu redzeslokā. Kad policisti vēlējās pārbaudīt abas personas, tāsi nepakļāvās un metās bēgt ar automašīnu. Bēgošās automašīnas vajāšanu sāka vairākas policijas ekipāžas, un policistiem jau pēc neilga laika to izdevās apturēt.

Policisti aizturēja automašīnā esošos vīriešus - 1972.gadā dzimušu vīrieti, pie kura atrada 0,3 gramus metamfetamīna un elektroniskos svarus, kā arī 1986.gadā dzimušu vīrieti, pie kura atrada 0,97 gramus metamfetamīna. Abas personas iepriekš jau vairākkārt tiesātas.

Par nepakļaušanos policijas darbiniekiem, kā arī automašīnas vadīšanu narkotisko vielu reibumā abiem vīriešiem noformēti vairāki administratīvā pārkāpuma protokolus. Vīriešus pēc aizturēšanas nogādāja Teikas policijas iecirknī.

Pret abiem vīriešiem sākts kriminālprocess par narkotisko vielu glabāšanu. Abiem aizturētajiem tiesa piemērojusi drošības līdzekli apcietinājumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu