Policija meklē Jelgavas novadā pazudušu vīrieti

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Valsts policija (VP) izsludinājusi meklēšanā un lūdz iedzīvotāju palīdzību bezvēsts pazuduša Jelgavas novada Līvbērzes pagasta iedzīvotāja Igora Sofeičenko meklēšanā.

Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietniece aģentūru LETA informēja, ka Igors Sofeičenko, kurš dzimis 1989.gadā, šā gada 5.martā izgājis no savas dzīvesvietas Līvbērzē, Ķiršu ielā, un līdz šim viņa radiniekiem nav informācijas par viņa atrašanās vietu.

Pēc pazīmēm vīrietis ir kalsnas miesas būves, 1,90 metru garš, tumšiem īsiem matiem. Viņš bija tērpies tumšā virsjakā, T-kreklā, tumšos džinsos, kājās bijuši sporta tipa apavi.

Personas, kurām zināma viņa atrašanās vieta, VP lūdz to paziņot Jelgavas iecirknim pa tālruni 63004227, 63004202, 110 vai personīgi ierodoties iecirknī Jelgavā, Pētera ielā 5, 38.kabinetā, vai citā tuvākajā policijas iecirknī, informēja Sietniece.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu