Juglā tramvajā aiztur vīrieti par dzimumorgānu demonstrēšanu bērniem

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Shutterstock

Rīgā Valsts policija (VP) aizturējusi 1980.gadā dzimušu vīrieti, kurš pirmdien tramvajā Juglā veicis netiklas darbības pret divām 12 gadus vecām meitenēm. Tuvojoties vasaras brīvlaikam, policija aicina vecākus parūpēties par savu bērnu drošību, atgādinot viņiem, kā pareizi jārīkojas, ja uz ielas vai transportā sastopas ar aizdomīgām personām.

Pirmdien ap četriem pēcpusdienā VP saņēmusi informāciju, ka Juglā tramvajā atrodas kāds vīrietis, kurš divām mazgadīgām meitenēm demonstrējis savus dzimumorgānus. Policisti ieradušies notikuma vietā un aizturējuši kādu 1980.gadā dzimušu vīrieti, kurš arī iepriekš jau bija nonācis policijas redzeslokā par līdzīgām darbībām.

«Policija pateicas iedzīvotājiem, kuri nekavējoties ziņoja par notikušo un aktīvi rīkojās, tādējādi palīdzot ļoti operatīvi aizturēt ekshibicionistu. Šobrīd pret vīrieti sākts kriminālprocess par sešpadsmit gadu vecumu nesasniegušas personas pavešanu netiklībā,» tā Anučins.

Par šādu noziegumu var draudēt brīvības atņemšana uz laiku līdz trim gadiem, īslaicīga brīvības atņemšana, piespiedu darbs vai naudas sods.

«Policija turpina aktīvu un mērķtiecīgu darbu dzimumnoziegumu atklāšanā, strādājot gan ar izmeklēšanas metodēm, gan reaģējot uz iedzīvotāju sniegto informāciju. Mēs pārbaudām katru iedzīvotāju sniegto informāciju, pat visniecīgāko, jo tā mums var palīdzēt krietni ātrāk atklāt dzimumnoziegumu un aizturēt iespējamo dzimumnoziedznieku. Tādēļ aicinām iedzīvotājus būt aktīviem un ziņot par jebkurām aizdomīgām situācijām un personām,» norādīja Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas priekšnieks Andrejs Sozinovs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu