Aiztur krūmgrieža un velosipēda zagli

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Valsts policijas (VP) darbinieki Rīgā neilgi pēc zādzības aizturējuši krūmgrieža un velosipēda zagli.

VP darbinieki saņēmuši informāciju par aizdomīgu personu, kura pārvietojas Katoļu ielas apkārtnē, līdzi nesot krūmgriezi. Kriminālpolicijas darbinieki izbraukuši uz notikuma vietu, kur pamanījuši ziņojuma aprakstam atbilstošu vīrieti, taču viņš paskaidrojis, ka paziņa iedevis krūmgriezi, lai to pārdotu. Policistiem radušās aizdomas, ka līdzi nestais krūmgriezis varētu būt zagts.

Izmeklēšanas laikā noskaidrots, ka vīrietis stāsta patiesību - krūmgriezi patiešām iedevis paziņa, taču izrādījies, ka paziņa to ieguvis nelegālā veidā - nozadzis.

Likumsargi noskaidrojuši iespējamā zagļa dzīvesvietu un tur veikuši kratīšanu. Tās laikā atrasts arī zagts velosipēds. Aizdomās turamais 45 gadus vecais vīrietis atzinis savu vainu gan krūmgrieža, gan velosipēda zādzībā.

Laikā, kad policisti aizturēja ļaundari, iecirknī vērsusies arī cietusī persona, kura ziņoja par nesen veiktu krūmgrieža un velosipēda zādzību no mājas teritorijas Ludzas ielā. Zagtās mantas nodotas to likumīgajam īpašniekam, savukārt par krūmgrieža un velosipēda zādzību sākts kriminālprocess.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu