Salaspils novadā izglābta mežā apmaldījusies ogotāja

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Salaspils novadā izglābta mežā apmaldījusies ogotāja, aģentūra BNS uzzināja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Trešdien plkst.8.46 glābēji devās uz Salaspils novada Salaspils pagastu, kur sieviete, ogojot un sēņojot, bija apmaldījusies mežā un saviem spēkiem nespēja atrast izeju no tā. Sazinoties ar sievieti pa mobilo telefonu, glābēji noskaidroja viņas atrašanās vietu un viņu atrada.

VUGD atkārtoti aicina iedzīvotājus būt piesardzīgiem dodoties mežā ogot vai sēņot un pirms došanās ne tikai painformēt piederīgos par to, uz kurieni plānojat doties un, kad būsiet atpakaļ, bet arī paņemt līdzi pilnībā uzlādētu mobilo telefonu.

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šā gada 13.jūlija plkst.6.30 līdz 14.jūlija plkst.6.30 VUGD saņēma 47 izsaukumus – 23 uz ugunsgrēku dzēšanu un 17 uz glābšanas darbiem, bet septiņi no izsaukumiem bija maldinājumi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu