Pārdaugavā privātmājas baseinā atrod vairākas dienas pazuduša cilvēka līķi

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: skaties.lv

Pārdaugavā, privātmājas pagalma baseinā, atrasts kāds vairākas dienas bezvēsts pazudis vīrs. Pagājušajā piektdienā policistu palīdzību lūgusi kāda satraukta sieviete. Viņa jau pirms pāris dienām, apciemojot tēva mājas Pārdaugavā, konstatējusi, ka 60 gadus vecais vīrs mājās nav sastopams, taču nolēmusi pāris dienas nogaidīt.

Vīrietim paticis cilāt grādīgā glāzīti, tādēļ meita domājusi, ka tēvs vienkārši kur aizklīdis un pavisam drīz atgriezīsies. Tomēr, kad bez izmaiņām pavadītas jau vairākas dienas, sieviete par notikušo nolēmusi ziņot policistiem. Diemžēl vīrietis atradies jau pēc pāris dienām – miris savas privātmājas baseinā.

Vīrieša mirstīgās atliekas nodotas Zemgales iecirkņa kriminālpolicistiem. Tajā pašā dienā ierosināts kriminālprocess un šobrīd noris izmeklēšana.

Kāds bojāgājušā kaimiņš gan min, ka notikušā iemesli neesot tālu jāmeklē. Apkārtējie jau bija pieraduši pie tā, ka vīrietim patīk dzīve žvingulī. Viņš varējis dzert jebkurā diennakts laikā un nereti pilnīgā reibumā pastaigājies pa klusajām ieliņām, ģērbies vien rītasvārkos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu