Dzīvoklī Salaspilī atklāta točka; izņemti 44 litri nelegālā alkohola

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: VALSTS POLICIJA / Valsts policija

Valsts policija bija saņēmusi informāciju, ka Salaspils pilsētā kādā dzīvoklī tiek tirgots nelegālais alkohols. 7. martā ap pulksten 11 šajā vietā ieradās Salaspils iecirkņa policisti kopā ar Speciālo uzdevumu bataljona policistiem, lai veiktu kratīšanu. Jāpiemin, ka točkas īpašnieks bija parūpējies, lai tajā nepamanītas nevarētu iekļūt nepiederošas personas.

Proti, nelegālā alkohola tirdzniecības vieta bija aprīkota ar videonovērošanu. Likumsargi pa logu iekļuva dzīvoklī, kur atrada un atsavināja 44 litrus nezināmas izcelsmes grādīgās dziras.

Pēc brīža dzīvoklī ieradās par nelegālā alkohola realizāciju aizdomās turētais 1964. gadā dzimušais vīrietis. Viņš jau iepriekš sodīts par mantiskiem noziegumiem. Policisti vīrieti nogādāja iecirknī turpmāko procesuālo darbību veikšanai. Savukārt nelegālais alkohols tika nosūtīts ekspertīzei.

Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 221.1. panta otrās daļas - par nelikumīgu alkoholisko dzērienu realizāciju. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana uz laiku līdz trim gadiem vai īslaicīga brīvības atņemšana, vai piespiedu darbs, vai naudas sods, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu