Aculiecinieks Liepājā novērš iespējamo apdraudējumu apkārtējiem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Valsts policija izsaka pateicību aculieciniekam, kurš 5.aprīlī Valsts policijas amatpersonām ziņoja par vīrieti, kurš Aisteres ielā nepārliecinoši vadīja transportlīdzekli «Ford Fiesta». Transportlīdzekļa vadītājs ar automašīnu brauca pa zālāju un jāpiemin, ka automašīnas aizmugurējās durvis bija atvērtas. Aculiecinieks to visu filmēja no mājas balkona un turpināja filmēt notiekošo arī, izejot no mājas.

Valsts policijas amatpersonām, ierodoties notikuma vietā, tika konstatēts, ka transportlīdzekļa vadītājs, 1984.gadā dzimis vīrietis, ir gandrīz trīs promiļu reibumā un transportlīdzekli vadījis bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām, kuras noteiktā kārtībā nav iegūtas.

Jāatzīmē, ka šis pats vīrietis pirms trīs nedēļām izdarījis tādu pašu pārkāpumu, vadot transportlīdzekli bez tiesībām un arī gandrīz trīs promiļu reibumā. Valsts policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess un minētais videomateriāls ir nodots amatpersonām kā pierādījums lietas materiālos.

Šajā gadījumā aculiecinieks, informējot policiju par notikušo, palīdzēja novērst iespējamo apdraudējumu pārējiem ceļu satiksmes dalībniekiem. Valsts policija aicina iedzīvotājus arī turpmāk ziņot par jebkāda veida pārkāpumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu