Salaspils novadā par septiņu zāles pļaušanas traktoru zādzībām aizturēti divi vīrieši

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Krists Spruksts /

Pagājušajā naktī Valsts policija aizturējusi divus vīriešus aizdomās par septiņu zāles pļaušanas traktoru zādzībām Salaspils novada privātmāju teritorijā, informēja Valsts policija.

Pēdējo trīs nedēļu laikā Salaspils novadā no privātmāju teritorijām tika nozagti vairāki zāles pļaušanas traktori. Visas šīs zādzības vieno kopīgas iezīmes, proti, traktori tika nozagti nakts laikā, uzlaužot vārtus, kas norobežo privātmāju teritorijas.

Izmeklējot minētās zādzības, pagājušā naktī likumsargi izveidoja slēpņus, lai notvertu iespējamos zagļus. Policisti kādas privātmājas teritorijā pamanīja divus vīriešus, kuri rosās gar zāles pļāvēju. Policisti nekavējoties abus aizdomās turētos aizturēja un nogādāja policijas iecirknī.

Tāpat policisti Salaspils novadā uzgāja bedri, kurā atradās divi zagti velosipēdi. Ir pamats uzskatīt, ka arī divriteņus nozaguši aizturētie vīrieši.

Aizturētie ir ārvalstu piederīgie, kuri dzimuši 1993. un 1994. gadā. Abi vīrieši jau iepriekš nonākuši policijas redzeslokā par zādzībām un ar narkotisko vielu apriti saistītiem noziegumiem.

Pašreizējā informācija liecina, ka viņi saistīti ar vismaz septiņām zāles pļaušanas traktoru zādzībām, kas pēdējo nedēļu laikā izdarītas Salaspils novadā. Ļaundari nozagtos zāles pļāvējus aizveduši prom ar īrētiem mikroautobusiem un vēlāk centušies tos ieķīlāt lombardos. Šobrīd policisti ir noskaidrojuši vairākas vietas, kurās ieķīlāti zagtie zāles pļāvēji.

Tiesa lems par drošības līdzekļa apcietinājuma piemērošanu aizturētajām personām.

Valsts policija aicina iedzīvotājus būt uzmanīgiem un neglabāt vērtīgas mantas neaizslēgtās privātmāju teritorijās, kur tās var kļūt par viegli pamanāmu un iekārotu objektu zagļiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu