Mazā Ivana meklēšana: pilsētā uzsāk nebijušu kampaņu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija, bezvests.lv

Liepājas pilsētas pašvaldība sadarbībā ar namu apsaimniekotājiem uzsākusi aktīvu sabiedrības informēšanu par pazudušo piecus gadus veco Ivanu Berladinu, uzrunājot iedzīvotājus viņu mājokļos - gan ievietojot informāciju par pazudušo bērnu pastkastītēs, gan informējot par šo faktu klātienē.

Kā portālu TVNET informēja Liepājas pilsētas pašvaldības administrācijas Sabiedrisko attiecību un mārketinga daļā, šāds lēmums pieņemts tādēļ, ka, neskatoties uz plašo informāciju medijos, pilsētvidē un pašvaldības digitālajos kanālos, liela daļa sabiedrības joprojām nav informēta par puisēna pazušanu, tādejādi, iespējams, paildzinot bērna atrašanas laiku.

Tāpēc Liepājas pilsētas pašvaldības administrācija un Liepājas pilsētas Pašvaldības policija, konsultējoties ar Valsts policiju (VP), ir nolēmusi veikt vēl plašāku sabiedrības informēšanu.

Jau ziņots, ka VP lūdz brīvprātīgo grupas iesaistīties informācijas izplatīšanā par piecgadīgā zēna pazušanu, nevis meklēšanas darbos - meklēšanas procesu atstājot apmācītu cilvēku pārziņā.

Savukārt tos iedzīvotājus, kuri dzīvo ārpus Liepājas, policija aicina dalīties ar tiem videomateriāliem, kuros šajā laika posmā ir fiksēts zēns, kurš varētu būt Ivans Berladins. Videomateriālus varat nodot VP rīcībā, sūtot uz e-pastu puikaliepaja@iem.gov.lv vai, ierodoties un nododot tos klātienē, Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldē, Bāriņu ielā 3, Liepājā.

Ivana Berladina meklēšana turpinās - šobrīd Liepājas pilsēta un tās apkārtne ar brīvprātīgo palīdzību ir pārmeklēta vairākas reizes un, analizējot situāciju, VP bērna meklēšanu turpinās ar policijas metodēm. Tiek apsvērta iespēja atkārtoti pārmeklēt ūdenstilpnes un purvus. Šo vietu pārmeklēšanai nepieciešama speciālā tehnika un īpaši apmācīti cilvēki, līdz ar to brīvprātīgie šajā posmā policijai palīdzēt nevar.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu