Imantā vīrietis, kurš iepriekš sajaucis mājas, izsit automašīnai logu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rīgas Pašvaldības policija

13. maijā neilgi pirms pulksten 3.00 Rīgas pašvaldības policijas Kurzemes pārvaldes darbinieki saņēma informāciju par kādu aizdomīgu vīrieti, kurš bija ielīdis nožogotā privātmājas teritorijā. Uz notikuma vietu nosūtīta tuvākā Rīgas pašvaldības policijas autopatruļa.

Kārtības sargi, ierodoties norādītajā adresē, sastapa izsaucēju. Kundze norādīja uz kādu tālumā esošu vīrieti. Aizdomīgais kungs kādu laiku staigājis pa nožogoto privātmājas pagalmu, bet neilgi pirms policijas ierašanās devies prom.

Policisti vīrieti apturēja un lūdza izskaidrot viņa rīcības iemeslus.

Kungs skaidroja, ka, būdams alkohola reibumā, sajaucis mājas. Pēc pārrunām vīrietis devās uz mājām, tomēr pārdesmit metrus tālāk viņš pēkšņi izsita stāvēšanai novietotam BMW markas transportlīdzeklim logu. Policisti nekavējoties pārkāpēju aizturēja.

Saistībā ar mantas tīšu bojāšanu izsaukti Valsts policijas darbinieki turpmāko procesuālo darbību veikšanai. Par notikušo informēts automašīnas īpašnieks.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu