Dzērājšoferis, kūpinot cigareti, noliedz, ka būtu braucis

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rīgas Pašvaldības policija

21. maijā neilgi pirms pulksten 19.00 Rīgas pašvaldības policijas Kurzemes pārvaldes darbinieki devās uz izsaukumu Iļģuciemā, kur, iespējams, kāds kungs stiprā alkohola reibumā sācis vadīt transportlīdzekli. Uz notikuma vietu nosūtīta tuvākā Rīgas pašvaldības policijas autopatruļa.

Policisti, apskatot norādīto teritoriju, pamanīja piefiksēto «Opel» markas transportlīdzekli. Izmantojot gaismas un skaņas signālus, automašīna apturēta. Jau pirmo sarunas minūšu laikā no autovadītāja policisti sajuta spēcīgu alkoholam raksturīgu smaku.

Kungs, kūpinot cigareti, kategoriski noliedza, ka būtu vadījis spēkratu, kā arī ignorēja vairākus likumsargu rīkojumus.

Ņemot vērā, ka aizturēšanas laikā autovadītājs kļuva agresīvs, lietots fizisks spēks un rokudzelži. Uz notikuma vietu izsaukti Valsts policijas darbinieki.

Aizturētais atteicās veikt alkohola koncentrācijas pārbaudi izelpā, tāpēc viņš nogādāts Rīgas psihiatrijas un narkoloģijas centrā. Ārstniecības iestādē alkohola reibums tika noteikts klīniski.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu