Jaungada nakts uguņošanā Rīgā cietuši četri bērni (10)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Gadu mijā un 1.janvārī no petardēm un raķetēm cietuši četri bērni, informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Ilona Noriete, šodien plkst.14.02 Rīgas mediķi saņēma izsaukumu pie 12 gadus veca bērna, kuram petarde uzsprāgusi plaukstā.

Papildināts viss teksts

Bērns guva labās plaukstas kaulu lūzumus un sejas apdegumus. Cietušais nogādāts Bērnu klīniskās universitātes slimnīcā. 1.janvāra rītā pie Operas 13 gadus vecam bērnam, kurš bija Rīgas viesis, trāpīja petardes šķemba. Arī šis bērns nogādās slimnīcā.

Jau ziņojām, ka īsi pēc pusnakts mediķi saņēma izsaukumu uz negadījumu, kurā cietis deviņus gadus vecs bērns. Bērnam kāda petarde trāpījusi perē. Bērns guvis gan brūci, gan apdegumu, tādēļ nogādāts Bērnu klīniskās universitātes slimnīcā.

Vēlāk mediķu palīdzība bija nepieciešama kādam četrus gadus vecam bērnam, kurām raķetes šķemba trāpīja acs plakstiņā. Arī šis cietušais nogādāts slimnīcā.

NMPD mediķi aicina iedzīvotājus būt uzmanīgiem, rīkojot uguņošanas un lietojot petardes.

Komentāri (10)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu