Desmitiem cilvēku nakti pavada uz ielas, lai nopirktu lētas aviobiļetes (64)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Šo nakti vairāk nekā 100 cilvēki pavadīja uz ielas, lai iegādātos lētas aviobiļetes. Tam netraucēja pat ziemīgie laika apstākļi, 11 grādu sals un snigšana.

(Papildināta pēdējā rindkopā.)

Šodien Rīgā, Tērbatas ielā 14 darbu sāk kādas lidsabiedrības klientu apkalpošanas centrs. Par godu tā atklāšanai, pirmās 200 biļetes klientiem uz jebkuru galamērķi (izņemot Dubaiju un Telavivu) tiek pārdotas par LVL 19 vienā virzienā, ieskaitot visus nodokļus.

Lēto cenu dēļ, spītējot -11 grādu salam, pie biroja cilvēki pulcējās un rindu veidoja kopš iepriekšējās dienas vakara, lai šorīt no plkst. 9.00 pirmie varētu iegādāties aviobiļetes.

Kā noskaidroja TVNET, lielākā daļa cilvēku rindā iestājās tikai šorīt ap septiņiem no rīta. Tomēr bijuši arī "daži trakie", kas salā biļešu dēļ visu nakti pavadījuši uz ielas, TVNET stāsta rindā stāvētāji. Liela daļa cilvēku patlaban jau ielaisti biroja telpās un vairs nestāv uz ielas aukstumā. Kā prognozē paši biļešu tīkotāji, lētās biļetes varētu drīz beigties un aptuveni puse gaidošo cilvēku palikšot bešā.

Komentāri (64)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu