Ušakovs "Counter-Strike" turnīram atvēl 10 000 latu (816)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Rīgas dome un tās mērs Nils Ušakovs atbalstīs marta beigās notiekošo Baltijas kiberspēļu turnīru "Riga eSports Festival". Tā norisei pašvaldības budžetā atvēlēti 10 000 latu.

Kiberspēļu festivāls notiks 27. un 28. martā Rīgas Mākslas telpā, un dalībnieki no Latvijas, Lietuvas kā arī Igaunijas sacentīsies divās spēļu disciplīnās - "Counter-Strike" un "FIFA 2010". "Riga eSports Festival" mājaslapa vēsta, ka turnīrs norisināšoties ar Rīgas domes un personīgi ar Nila Ušakova atbalstu.

Kā TVNET informēja Kultūras departamenta pārstāve Dzintra Āboliņa, pasākumam no pašvaldības budžeta atvēlēti 10 000 latu, kas tikšot izlietoti organizatoriskajiem izdevumiem un balvu fondam. Turnīra mājaslapā minēts, ka balvu fondam tikšot atvēlēti 3000 latu.

"Mēs esam viņiem sūtījuši atbalsta vēstules, un pats domes priekšsēdētājs uzskata, ka šādi pasākumi ir jāatbalsta," sarunā ar portālu TVNET sacīja Rīgas mēra pārstāve Anna Kononova. "Kā pašvaldība atbalstām ļoti plaša spektra pasākumus, tai skaitā arī sporta spēles un arī kiberspēļu turnīru, kas ir diezgan populārs."

Viņa norādīja, ka pagaidām neesot zināms, vai Rīgas mērs apmeklēs kiberspēļu turnīru.

Komentāri (816)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu