Rīgā izmēģinās sniega kausējamo mašīnu (22)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: zz.lv

Šodien plkst.11 Rīgā, Strēlnieku laukumā, notiks sniega kausējamās mašīnas prezentācijas pasākums.

Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļas speciālists Uģis Vidauskis informēja, ka izmēģinājumā testēs tehnoloģijas specifiku atbilstoši Latvijas apstākļiem, aprēķinās iespējamās izmaksas un lietderību, izmantojot kausējamo iekārtu sniega un apledojuma likvidēšanai uz ielu braucamās daļas.

Iekārtu prezentēs AS ''Ferrus'', kas nodarbojas ar komunālās tehnikas tirdzniecību. Piesaistot jaunus stratēģiskos partnerus, uzņēmums sācis sadarbību ar pasaulē lielāko sniega kausējamo mašīnu ražotāju ''Trecan'' no Kanādas, kas vairāk nekā 35 gadus ražo sniega kausējamās mašīnas un līdz šim saražojis vairāk nekā 760 mašīnu visā pasaulē.

Pasākumā piedalīsies Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs (SC), Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Vadims Baraņņiks (SC), Satiksmes departamenta direktors Edgars Strods un citas amatpersonas, kā arī Rīgas ielu un tiltu uzturēšanas uzņēmumu pārstāvji.

Demonstrācijās piedalīsies arī "Ferrus" partneri no Maskavas - Igors Panchenko, "Trecan" centra Maskavā galvenais inženieris, un Aleksejs Ohotins, "Trecan" centra Maskavā eksplutācijas inženieris.

Komentāri (22)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu