Večiņas apspļaudītāja ir topošā skolotāja

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LTV

Sieviete, kas iesita sirmgalvei un apspļāva viņas mēteli 16. martā, leģionāru atceres dienā, ir Nadežda Devjatņikova un mācās Latvijas Universitātes Pedagoģijas fakultātē, vēsta laikraksts "Latvijas Avīze".

Policijā vēl nav viesojusies

Laikrakstam šo informāciju nenoliedza ne Valsts, ne Drošības policija. VP pagaidām nav aicinājusi sievieti sniegt paskaidrojumu. Policijā skaidro, ka tā esot izmeklēšanas taktika. Lai tiktu lielākā skaidrībā par notikušo, mēģināts noskaidrot, kur atrodas aizdomās turamā jaunkundze, informēja policijā.

Drošības policijas pārstāve Kristīne Apse-Krūmiņa vēstī, ka pagaidām nekādus komentārus par to, kas ir Devjatņikova un viņas draugi, nesniegšot.

''Izmeklēšanas materiāli ir Valsts policijas rīcībā. Mēs no komentāriem atturēsimies,'' sacīja Apse-Krūmiņa.

Sāk lietu par sīko huligānismu

Jau vēstīts, ka par minēto incidentu ir sākta administratīvā lieta pēc Administratīvo pārkāpumu kodeksa panta par sīko huligānismu. Šis pants paredz, ka par lamāšanos necenzētiem vārdiem sabiedriskās vietās, apvainojošu uzmākšanos un citām tamlīdzīgām darbībām, kas traucē sabiedrisko mieru un kārtību, var piespriest naudas sodu no 50 līdz 250 latiem vai administratīvo arestu uz laiku līdz 15 diennaktīm.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu