Īsā laikā mēģina aplaupīt divas "Latvijas Krājbankas" filiāles

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Šodien laupītājs mēģinājis apzagt AS "Latvijas Krājbanka" filiāli Rīgā, Dzelzavas ielā 55, biznesa portālam "Nozare.lv" apstiprināja bankas sabiedrisko attiecību speciāliste Gundega Pakalne. Līdz ar to šīs dienas laikā "Latvijas Krājbankas" filiālēs notikuši divi laupīšanas mēģinājumi. Iepriekš mēģināts aplaupīt arī bankas filiāli Rīgā, Brīvības ielā 430a.

Pakalne informēja, ka, iespējams, abus laupīšanas mēģinājumus veicis viens un tas pats cilvēks. Nevienā no bankas filiālēm nauda nav nolaupīta un nedz klienti, nedz darbinieki nav cietuši.

Patlaban tiek noskaidroti lietas apstākļi.

Kā ziņots, pēdējo mēnešu laikā laupīšanas banku filiālēs notikušas vairākkārt.

25.martā notika divi laupīšanas mēģinājumi - "Latvijas Krājbankas" filiālē Rīgā, Brīvības gatvē 224, kā arī VAS "Latvijas Hipotēku un zemes banka" ("Hipotēku bankas") filiālē, kas atrodas Brīvības ielā 110.

Kā ziņots, 23.februārī un 8.martā notika laupīšana "Hipotēku bankas" norēķinu grupā Rīgā, Melnsila ielā 22, 16.martā laupīšana notika "SEB bankas" filiālē Rīgā, Mellužu ielā 1, bet pēc dienas, 17.martā, laupītāji bija nolūkojuši "Latvijas Krājbankas" filiāli Juglā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu