Kuru ministru darbu vērtē viszemāk?

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas iedzīvotāji ir neapmierināti ar pašreizējā aizsardzības ministra, Ministru prezidenta biedra Arta Pabrika, ārlietu ministra Ģirta Valda Kristovska un zemkopības ministra Jāņa Dūklava darbu, liecina tirgus, sociālo un mediju pētījumu aģentūras TNS Latvia sadarbībā ar telekompāniju LNT, raidījumu 900 sekundes veiktais pētījums.

Latvijas ekonomiski aktīvie iedzīvotāji vecumā 18 līdz 55 gadiem ir neapmierināti ar Pabrika darbu, un vidējais vērtējums apmierinātībai ir 4,1 punkts 10 punktu skalā. Visbiežāk (28%) iedzīvotāji norāda, ka ir ļoti neapmierināti ar pašreizējā aizsardzības ministra darbu (1 līdz 2 punkti 10 punktu skalā). Tāpat 17% Latvijas ekonomiski aktīvo iedzīvotāju ir neapmierināti ar ministra darbu (3 līdz 4 punkti).

Savukārt savu apmierinātību ar aizsardzības ministra darbu kā vidēju (5 līdz 6 punkti) novērtē ceturtā daļa (24%) Latvijas ekonomiski aktīvo iedzīvotāju, 12% iedzīvotāju ir apmierināti ar Pabrika darbu (7 līdz 8 punkti). Tomēr 3% ekonomiski aktīvo iedzīvotāju ir ļoti apmierināti (9 līdz 10 punkti) Pabrika darbu.

3% aptaujāto norādījuši, ka nezina šādu ministru, savukārt 14% aptaujāto nav konkrēta viedokļa par Pabrika darbu.

Iedzīvotājus neapmierina arī ārlietu ministra Ģirta Valda Kristovska darbs

Latvijas ekonomiski aktīvie iedzīvotāji vecumā 18 līdz 55 gadiem ir neapmierināti ar pašreizējā ārlietu ministra darbu, un vidējais vērtējums apmierinātībai ir 3,2 punkti 10 punktu skalā.

Salīdzinoši lielākā daļa (41%) ekonomiski aktīvo iedzīvotāju ir ļoti neapmierināti ar ārlietu ministra darbu (1 līdz 2 punkti 10 punktu skalā). Piektā daļa (19%) Latvijas ekonomiski aktīvo iedzīvotāju ir neapmierināti ar ministra darbu (3 līdz 4 punkti), tikpat daudz (19%) ekonomiski aktīvo iedzīvotāju ir vidēji apmierināti (5 līdz 6 punkti).

Tikai 6% iedzīvotāju ir apmierināti (7 līdz 8 punkti) un 1% ekonomiski aktīvo iedzīvotāju ir ļoti apmierināti ar Kristovska darbu (9 līdz 10 punkti).

1% aptaujāto norādījuši, ka nezina šādu ministru, savukārt 12% aptaujāto nav konkrēta viedokļa par Kristovska darbu.

Zemkopības ministra Jāņa Dūklava darbu vērtē neapmierinoši

Latvijas ekonomiski aktīvie iedzīvotāji vecumā 18 līdz 55 gadiem ir neapmierināti ar pašreizējā zemkopības ministra darbu, un vidējais vērtējums apmierinātībai ir 4,1 punkts 10 punktu skalā.

Ceturtā daļa (23%) ekonomiski aktīvo iedzīvotāju ir ļoti neapmierināti ar pašreizējā zemkopības ministra darbu (1 līdz 2 punkti 10 punktu skalā), piektā daļa (19%) Latvijas ekonomiski aktīvo iedzīvotāju ir neapmierināti ar ministra darbu (3 līdz 4 punkti), tāpat piektā daļa (21%) ekonomiski aktīvo iedzīvotāju ir vidēji apmierināti ar Dūklava darbu (5 līdz 6 punkti).

12% iedzīvotāju ir apmierināti (7 līdz 8 punkti) un 2% ekonomiski aktīvo iedzīvotāju ir ļoti apmierināti (9 līdz 10 punkti) ar Dūklava darbu.

Desmitā daļa (11%) aptaujāto norādījuši, ka nezina šādu ministru, savukārt 13% aptaujāto nav konkrēta viedokļa par pašreizējā zemkopības ministra darbu.

Aptauja veikta laikā no 2011.gada 2. līdz 4. augustam, ar interneta starpniecību visā Latvijā aptaujājot 850 ekonomiski aktīvos Latvijas iedzīvotājus vecumā no 18 līdz 55 gadiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu