Prezidenta kanceleja Melngalvju namā strādās no septembra (4)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Valsts prezidenta kanceleja darbu Melngalvju namā varētu sākt 1.septembrī. Prezidenta preses sekretāre Līga Krapāne sacīja, ka patlaban kanceleja izstrādā tās pārcelšanās plānu un laika grafiku. Mērķis esot sākt darbu Melngalvju namā 1.septembrī.

Kanceleja pārcelšanos uz Melngalvju namu plānojusi sākt augustā. Krapāne iepriekš solīja, ka kancelejas pārcelšanās grafiks tiks organizēts tā, lai Valsts prezidenta darbs netiktu traucēts.

Melngalvju nama telpu pielāgošana Valsts prezidenta drošības un prezidenta kancelejas darba prasībām izmaksās 95 000 latu. Provizoriski aplēsts, ka kancelejas un Militārās policijas pagaidu telpu nomas maksas izdevumi no 2012. līdz 2015.gadam veidos 230 059 latus, savukārt pārcelšanās izdevumi tiek plānoti 15 000 latu apmērā. Šie tēriņi jau ir paredzēti kancelejas budžetā.

Secināts, ka Melngalvju namā ir iespējams nodrošināt telpas reprezentatīvām vajadzībām - 543 kvadrātmetrus, telpas Valsts prezidenta apsardzes vajadzībām - 350 kvadrātmetrus, kā arī telpas Valsts prezidenta un kancelejas darba vajadzībām - 2792 kvadrātmetrus.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu