Uz Vanšu tilta sēdošs jaunietis izraisa apkārtējo uztraukumu (59)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: twitter.com/reinistraidas

Vairāki rīdzinieki šodien bija satraukušies par to, kas notiek uz Vanšu tilta. Tur sēdēja kāds «aizdomīgs» jaunietis, kura uzvedība aculieciniekos izraisīja bažas, ka viņš varētu kāpt augšā pa vantīm.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes (RRP) preses pārstāvis Toms Sadovskis portālam TVNET pastāstīja, ka šodien ap pulksten 13 policija saņēmusi ziņu no Rīgas iedzīvotājiem par kādu aizdomīgu jaunieti uz Vanšu tilta.

Jaunietis sēdējis uz tilta netālu no vantīm Pārdaugavas pusē.

Pēc šā paziņojuma saņemšanas notikuma vietā operatīvi ieradās policisti un ugunsdzēsēji.

Jaunietis tika nodots mediķu rokās, jo izskatījās iereibis. Iespējams, tas saistīts ar narkotiku lietošanu.

Policijas rīcībā nav informācijas, vai jaunietis vēlējies kāpt pa tilta vantīm. Policija skaidros, kāpēc jaunietis atradies šajā vietā.

Policija pateicas iedzīvotājiem par ātro ziņošanu par aizdomīgo situāciju.

Iet bojā jauns vīrietis

Portāls TVNET jau ziņoja, ka 7.jūnijā kāds jauns vīrietis uzkāpa pa Vanšu tilta vantīm. Tiekot līdz tilta smailei, viņš nolēca. Vīrietis iekrita trolejbusa vados un gāja bojā. Šis ir pirmais gadījums pēdējos gados, kad kāpšana Vanšu tilta vantīs beidzas ar letālu iznākumu.

Traģēdija raisīja sabiedrības diskusijas par atbildīgo dienestu profesionalitāti, kā arī mediju rīcību, demonstrējot pašnāvību.

Komentāri (59)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu