TVNET iegādājas interneta portālu Apollo (58)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

2014. gada 28.martā SIA TVNET no SIA Sanoma Latvia iegādājās interneta portālu Apollo.lv.

Portāls Apollo tiks saglabāts kā atsevišķs medijs un strukturāla vienība. Apollo darbinieki turpinās strādāt SIA TVNET.

TVNET mērķis, veicot šo pirkumu, ir kļūt par nozīmīgāko ziņu avotu Latvijas interneta mediju vidū.

TVNET un Apollo auditorijas kopā sasniedz vislielāko ziņu portālu lietotāju skaitu, kas par 21 000 unikālo lietotāju mēnesī (pēc Gemius Audience šā gada februāra datiem) pārsniedz konkurējošā portāla Delfi auditoriju.

SIA Sanoma Latvia joprojām pārzinās portālu Auto24.lv, turpinot nostiprināt tā spēcīgās pozīcijas tirgū. Portāla Apollo pagājušā gada apgrozījums bija 0,8 miljoni eiro.

Darījuma summa netiek atklāta.

TVNET dibināts 2001.gadā un ir populārākais portāls latviešu valodā. TVNET pieder Eesti Media grupai, kura ir vadošā mediju kompānija Baltijas valstīs. Eesti Media pieder tādi mediji kā Postimees.ee, 15min.lt un citi.

«Eesti Meedia uzdevums visās Baltijas valstīs – veicināt patiesas un objektīvas informācijas izplatīšanu, kas ir īpaši svarīgi tādā situācijā ar drošību, kāda tā ir pašlaik», - tā darījumu komentē Eesti Media padomes priekšsēdētājs Marts Kadastiks.

Komentāri (58)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu