Straujuma tuvākajā laikā tiksies ar Streļčenoku un Strīķi

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Ministru prezidente Laimdota Straujuma tuvākajā laikā tiksies ar Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) vadītāju Jaroslavu Streļčenoku un viņa vietnieci Jutu Strīki, intervijā «LNT» raidījumam «900 sekundes» teica Straujuma.

Viņa norādīja, ka tikšanās mērķis ir noskaidrot, vai Streļčenoks ar Strīķi ir spējīgi sadarboties. Vienlaikus Straujuma pauda cerību, ka nesaskaņas KNAB tuvākajā laikā būtu jāatrisina.

Jau vēstīts, ka Rīgas pilsētas Centra rajona tiesa nolēmusi, ka KNAB priekšnieka vietniece Strīķe ir nekavējoties atjaunojama amatā.

Strīķes darba vieta jau ir iekārtota, tā ir aprīkota ar datoru un citām nepieciešamajām lietām, lai Strīķe varētu veikt darba pienākumus, kuri neskar valsts noslēpumu.

KNAB šefs Strīķi kopumā no amata atbrīvoja trīs reizes, pirmos divus KNAB vadītāja lēmumus bijušais premjerministrs Valdis Dombrovskis («Vienotība») atcēla.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu