Asinsdonoru centrs atsāk plazmas donoru pieņemšanu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Valsts asinsdonoru centrs šonedēļ īpaši aicina atsaukties A, O un B rēzus negatīvo un A rēzus pozitīvo asins grupu donorus, kā arī ar šodienu atsāk plazmas donoru pieņemšanu, aģentūru LETA informēja Asinsdonoru centra preses pārstāve Zane Mistre.

Pierakstīties plazmas nodošanai donors var pa bezmaksas informatīvo tālruni 80000003. Vēl no šodienas 3488 donori visā Latvijā saņems bezmaksas «Hematogens» tāfelītes dzelzs līdzsvara atjaunošanai organismā. Akcija būs spēkā, līdz visas tāfelītes būs izdalītas.

Šodien specializētais autobuss no plkst.10 līdz 15 atradīsies pie Dailes teātra Rīgā.

Otrdien, 15.jūlijā, Asinsdonoru centrs dosies izbraukumā uz uzņēmumu «Labiedarbi.lv», Rīgā, Lielirbes ielā 17a, kur atradīsies no plkst.10 līdz 14. Savukārt specializētais autobuss būs devies uz Duntes ielu 6, kur pie degvielas uzpildes stacijas «Statoil» atradīsies no plkst.10 līdz 14. Latgales filiāle būs izbraukusi uz Līvānu poliklīniku, kur ikviens donors gaidīts no plkst.9 līdz 13.

Trešdien, 16.jūlijā, donori no plkst.9 līdz 13 varēs asinis nodot arī izbraukumu vietā AS «Latvenergo», Pulkveža Brieža ielā 12, Rīgā. Specializētais autobuss šajā dienā atradīsies pie tirdzniecības parka «Alfa» no plkst.10 līdz 15, bet Latgales filiāles izbraukuma vieta būs Kruķu kultūras nams, kur donori mīļi gaidīt būs no plkst.9 līdz 13.

Ceturtdien, 17.jūlijā, asinis varēs nodot kinoteātrī «Citadele» no plkst.10 līdz 15. Turklāt visi donori, kas ziedos asinis šajā izbraukumā, dāvanā saņems ielūgumu uz jaunāko nedēļas filmu. Ielīgumu tā saņēmējiem būs jāizlieto nākamās nedēļas laikā, no 18.jūlija līdz 24.jūlijam. Tāpat ceturtdien specializētais izbraukumu autobuss atradīsies pie DCH studijas Zemitānu ielā 2b, Rīgā, kur donori asinis ziedot varēs no plkst.9 līdz 13, bet Latgales filiāles izbraukumu vieta būs atpūtas un informācijas centrs «Kamenīte» Jaunviļānos, kur asinis varēs nodot no plkst.9 līdz 13.

Savukārt piektdien, 18.jūlijā, specializētais autobuss donorus gaidīs pie Latvijas Nacionālo bruņoto spēku Nodrošinājuma pavēlniecības Rīgā, Vienības gatvē 56, no plkst.12 līdz 16. Tāpat asinis varēs nodot arī «Nordea» bankas filiālē Rīgā, Krišjāņa Valdemāra ielā 62, no plkst.10 līdz 14.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu