Kobzons, Valērija un Gazmanovs nav mēģinājuši iekļūt Latvijā (23)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Krievijas mākslinieki, kuriem tika liegta iekļūšana Latvijā saistībā ar mūzikas festivāla «Jaunais vilnis» norisi, - Josifs Kobzons, Valērija un Oļegs Gazmanovs - nav centušies iekļūt valstī, trešdien intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam «Rīta Panorāma» sacīja iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis.

Viņš norādīja, ka minētie mākslinieki aktīvi izmantojuši plašsaziņas līdzekļus, lai paustu savu attieksmi pret iebraukšanas liegumu, taču nekādas praktiskas darbības, lai iekļūtu Latvijā, nav veikuši.

Ministrs uzsvēra, ka gadījumā, ja šie cilvēki tomēr būtu mēģinājuši iekļūt Latvijā, neraugoties uz liegumu, viņiem tiktu liegta iespēja iebraukt pilnīgi visās Šengenas valstīs.

Tāpat Kozlovskis pauda, ka jau tuvākajā laikā varētu tikt paplašināts to Krievijas nevalstiskā sektora pārstāvju saraksts, kuriem liegta iebraukšana Latvijā.

Komentāri (23)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu