Notiks atbalsta akcija mātei, kurai Lielbritānijas sociālie dienesti atņēmuši meitu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/laila.brice

Rīt, 15.janvārī, un parīt, 16.janvārī, pie Tieslietu ministrijas un Melngalvju nama notiks atbalsta akcija Lailai Bricei, kurai Lielbritānijā sociālie dienesti atņēmuši meitu, informēja akcijas organizatori.

Brice esot ieradusies Rīgā, lai tiktos ar Latvijas amatpersonām.

Pirmā atbalsta akcija notiks 15.janvārī plkst.13.30 pie Tieslietu ministrijas. Savukārt otra akcija plānota 16.janvārī plkst.12.30 pie Melngalvju nama.

Kā ziņots, Brices meitu no ģimenes Lielbritānijā esot izņēmuši pēc kaimiņa sūdzības attiecīgajām institūcijām. Meitene esot bijusi atstāta bez pieaugušo uzraudzības, kad viņas mamma devusies uz darbu, bet sarunātā aukle kavējusies.

Jau ziņojām, ka Lielbritānijas Centrālā ģimenes tiesa Brices nepilngadīgās meitas adopcijas lietu nodevusi izskatīšanai augstākstāvošā līmeņa tiesā, kas ir kompetenta lemt par lietas nodošanu Latvijas jurisdikcijā, aģentūru LETA informēja Ārlietu ministrijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu