Valsts kontrole sākusi revīziju «Rīgas namu pārvaldniekā»

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Valsts kontroles revidenti sākuši revīziju pašvaldības kapitālsabiedrībā «Rīgas namu pārvaldnieks» (RNP), lai pārbaudītu, kā šis uzņēmums veic māju apsaimniekošanu.

Kā zināja Valsts kontrolē, revīzijas «Dzīvojamo māju pārvaldīšanas un apsaimniekošanas maksas noteikšana sabiedrībā ar ierobežotu atbildību «Rīgas namu pārvaldnieks«» mērķis ir pārbaudīt, kā noteikta maksa par dzīvojamo māju pārvaldīšanu un apsaimniekošanu.

Revīziju plānots pabeigt līdz maijam.

Uzņēmumā uzsvēra, ka Valsts kontrole revīziju RNP, līdzīgi kā citos pašvaldību uzņēmumos, sākusi jau pērnā gada novembrī saskaņā ar tās 2014.gada darba plānu - ar mērķi pārbaudīt uzņēmuma darbību, lai izdarītu secinājumus un sniegtu ieteikumus.

Valsts kontrole revīziju veic likumā noteiktajā kārtībā, un RNP atbilstoši Valsts kontroles pieprasījumam sniedz visus nepieciešamos datus revīzijas veikšanai, tostarp arī par saņemtajiem iesniegumiem no uzņēmuma klientiem, informēja uzņēmumā.

Komentējot publiskā telpā izskanējušo informāciju par pieaugošo klientu sūdzību apjomu, RNP pārstāve Santa Vaļuma skaidroja, ka uzņēmumam ir 170 000 klientu, līdz ar to ikdienā tiek apkalpoti vairāki klienti, tāpēc tiek saņemti gan dažādi iesniegumi un jautājumi, gan arī sniegtas atbildes rakstveidā. Klienti tiek konsultēti klātienē klientu centros, kā arī attālināti - pa tālruni un e-vidē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu