Izdevīgs laiks mainīt apgaismojumu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šogad cenas par elektroenerģiju ir augušas līdz 20%, tādēļ arī izdevumi par kompāniju, ofisu, viesnīcu, veikalu un citu telpu apgaismojumu ir palielinājušies arī līdz pat 20%!

Tagad apgaismojuma maiņai tiek piedāvāti vairāki izdevīgi nosacījumi.

BEZMAKSAS AUDITS apgaismojuma sistēmai

«Elmo» piedāvā bezmaksas ­auditu, kura laikā kompānijas speciālists noteiks apgaismojuma sistēmas stāvokli un dos rekomendāciju, kā to modernizēt, kā arī dos aprēķinu par elektroenerģijas un līdzekļu ietaupījumu un investīcijas atmaksāšanās periodu.

Kompānija sniedz iespēju sadalīt iegādāto gaismekļu vērtību daļās un atmaksāt iegādāto preču cenu daļās pa mēnešiem, periodā līdz gadam, atmaksājot tikai preces vērtību bez uzcenojuma, pirmo maksajumu veicot pēc mēneša. Kā arī visiem klientiem tiek piedāvātas pavasara atlaides līdz 70%.

Šī ziņa ir aktuāla ikvienam, kurš vēlas savās telpās radīt mājīgu un veselībai nekaitīgu apgaismojumu, par to lieki nepārmaksājot. Ir jau zināms, ka diožu gaisma nemirgo un nerada stresu, kā arī neizdala kaitīgas gāzes un ir visefektīvākais un modernākais apgaismojums.

www.elmo.lv

Galerijā apskatāmi daži no krāšņajiem LED gaismekļiem. Tiem raksturīga formas brīvība un plaša krāsu daudzveidība, kas savstarpēji veido gaismekļus ar gaumi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu