Vakar slimnīcā nogādāts Daugavā iekritis jaunietis

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Vakar mediķu palīdzība sniegta kādam jaunietim, kurš iekritis Daugavā, informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā.

Aptuveni 20 gadus vecais jaunietis bijis alkohola reibumā un iekritis Daugavā. Viņam konstatēta ķermeņa atdzišanu, tādēļ nogādāts slimnīcā.

Tāpat ar ķermeņa atdzišanu slimnīcā nogādāta kāda 64 gadus veca sieviete no Vidzemes, kas ilgāku laiku staigājusi ārā ar mitrām drēbēm. Savukārt 72 gadus vecam vīrietis mežā apmaldījies un pēc tam, kad atrasts, arī nogādāts slimnīcā ar ķermeņa atdzišanu.

Smagas traumas guvuši divi vīrieši, kuri darbojušies ar leņķa slīpmašīnu. Viens no tiem bijis 42 gadus vecs un ar darbarīku nopietni traumējis plaukstu, tostarp muskuļus un cīpslas. Arī 52 gadus vecs vīrietis guvis nopietnu plaukstas traumu. Abi cietušie nogādāti pie mikroķirurgiem Rīgā.

Savukārt smagu galvas traumu guvis kāds jauns vīrietis Latgalē, kurš nokritis aptuveni no divu metru augstuma un uzkritis uz betona plāksnes.

Astoņus gadus veca meitenīte uzrāvusi sev virsū verdošu ūdeni, applaucējot vēderu un krūtis.

Kopumā pagājušajā diennaktī reģistrēti 1186 izsaukumi, no tiem 213 saistīti ar traumām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu