Pērn LVM darbiniekiem bijuši divi nelaimes gadījumi - sasitums un piesūkusies ērce

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas valsts mežu apsaimniekotāja «Latvijas Valsts meži» (LVM) darbiniekiem aizvadītajā gadā bijuši divi nelaimes gadījumi - sasitums un piesūkusies ērce, pastāstīja LVM valdes loceklis Edvīns Zakovics.

«Ja mēs skatāmies uz pagājušo gadu, tad mums, ir bijuši tikai divi nelaimes gadījumi ar mūsu darbiniekiem - sasitums paklūpot un piesūkusies ērce. Darba drošība mums noteikti ir prioritāte. Turklāt arī uz mūsu sadarbības partneriem, no kuriem mēs iegādājamies pakalpojumus, mēs skatāmies kā uz saviem darbiniekiem. Mums ir gan darba instruktāžas, gan inspekcijas, kad mēs viņus apmeklējam mežā,» stāstīja LVM valdes loceklis.

Vienlaikus viņš atzīmēja, ka ir svarīgi ir arī tas, vai kā koku gāzēji strādā daudzi cilvēki, vai to dara meža mašīnas. «Statistika rāda, nav gājis bojā neviens darbinieks, kurš strādā šādā meža mašīnā, pat ja tai uzkrīt koks, jo tās ir ļoti drošas. Mēs strādājam, lai visas šīs potenciālās darba drošības problēmas cenšamies izravēt jau saknē,» uzsvēra Zakovics.

LVM izveidoti, lai apsaimniekotu valsts mežus – izsolītu ciršanas tiesības mežos, tos atjaunotu, nomātu medību platības u.c. Kompānijas īpašnieks ir valsts , bet akciju turēt

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu