VID noraida saistību ar sadegušo «Lamborghini» īpašniekiem (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aculiecinieks

Valsts ieņēmumu dienests (VID) kategoriski noraida saistību ar personām, kuru vārds pēdējās dienās izskanējis saistībā ar «Skanstes virsotnēs» sadedzinātajām «Lamborghini» automašīnām, TVNET informēja VID.

«Vēršam uzmanību, ka nedz rakstā minētais Kaspars Caune, nedz viņa rakstā pieminētā dzīvesbiedre nav Valsts ieņēmumu dienesta darbinieki,» uzsver VID, piebilstot, ka nevar uzņemties atbildību un komentēt to, ko kāda persona norāda savos sociālo tīklu kontos vai citās vietnēs.

Jau ziņots, ka portāls «pietiek.com» mēģinājis noskaidrot, kas ir ļaudis, kam piederējuši ekskluzīvie spēkrati. Šo auto «turētājs» ir Kaspars Caune, kurš portālā Facebook ne tikai publiski un klaji ņirgājas par ceļu satiksmes noteikumiem, novietojot savus braucamos neatļautās vietās un smejoties par pašvaldības policistiem (jo auto reģistrēts Lietuvā, bet tā īpašniekam ir Lietuvas tiesības utt., Latvija bezspēcīga pret šiem pārkāpumiem).

Sociālajā tīklā Caune kā savu nodarbošanos norādījis zemspriegumu kabeļu un vadu tirdzniecību, izceļot ļoti veiksmīgu sadarbību ar VID un Finanšu policiju - šā cilvēka profilā tas ir novērojams vairākas reizes, attēlojot vairākas smagās automašīnas, pielādētas ar šo produkciju, un norādi - «Kārtējā krava VID un Finanšu policijai».

Savukārt viņa dzīvesbiedre, kas Facebook reģistrējusies kā Dzenita Victoria, kā savu darba vietu norāda Valsts ieņēmumu dienestu. Tiesa, VID darbinieku sarakstā viņu atrast nevar.

VID uzsver, ka ar šiem abiem cilvēkiem dienestam nav nekāda sakara.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu