Kaimiņš: Mēs noslēgsim jaunu sociālo līgumu starp nodokļu maksātājiem un valsti

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Partija «KPV» noslēgs jaunu sociālo līgumu starp nodokļu maksātājiem un valsti, šodien partijas dibināšanas kopsapulcē par politiskā spēka mērķi izteicās partijas veidošanas iniciators, Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš.

Jaunais līgums paredzēs, ka nodokļu maksātājiem ir tiesības, savukārt ierēdņiem un amatpersonām ir pienākumi - pagriežot otrādi pašreizējo situāciju, pauda politiķis. Viņš skaidroja, ka ir centies mazināt milzīgo plaisu starp nodokļu maksātājiem un varas pārstāvjiem.

Kaimiņš norādīja, ka ir pārsteigts un saviļņots par partijas nodibināšanu, uzsverot, ka notikušais ir «liela sākuma sastāvdaļa». Politiskā spēka izveidošanu viņš nodēvēja par brīnumu un akcentēja, ka tā ir reālāka par aktivitātēm sociālajā tīklā «facebook.com».

Politiķis arī akcentēja, ka nav laimes lācis un ka ar viņa aktivitātēm nepietiek, tāpēc ir vajadzīga partija, un ka «tagad tikai sāksies».

Kā ziņots, šodien Rīgā, Lielajā ģildē, tika nodibināta pie frakcijām nepiederošā Saeimas deputāta Artusa Kaimiņa partija «KPV».

Vienbalsīgo balsojumu klātesošie sveica, pieceļoties kājās, kā arī paužot ovācijas ar saucieniem un dažiem svilpieniem. Partijas dibināšanai pirms tam reģistrējās 385 partijas biedri.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu