Amatā pārceltais VID ģenerāldirektores vietnieks Undzēns strādāt sāks 10.maijā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Valsts ieņēmumu dienesta (VID) ģenerāldirektores vietnieks Aigars Undzēns pārcelts Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM) padotībā esošās Valsts reģionālās attīstības aģentūras (VRAA) direktora amatā.

Jaunajā amatā Undzēns ar Ministru prezidenta Māra Kučinska (ZZS) rīkojumu pārcelts no 10.maija, liecina paziņojums oficiālajā laikrakstā «Latvijas Vēstnesis».

Kā ziņots, vakantajam VRAA vadītāja amatam Undzēns izvēlēts no vairākiem kandidātiem. VARAM uzskata, ka Undzēna kvalifikācija, vairāk nekā 20 gadus strādājot valsts pārvaldē, kā arī viņa izpratne par informācijas tehnoloģiju nozari atbilst sekmīgai VRAA direktora amata pienākumu pildīšanai.

Undzēns ir ieguvis sociālo zinātņu maģistra grādu tiesību zinātnēs, un viņam ir vairāk nekā trīs gadu pieredze ļoti lielu struktūrvienību vadībā Valsts ieņēmumu dienestā. Viņš 2014. gadā apbalvots ar Valsts ieņēmumu dienesta 3. pakāpes goda zīmi par godprātīgu darbu, sniedzot ieguldījumu Valsts ieņēmumu dienesta attīstībā, kā arī 2008.gadā apbalvots ar Finanšu ministrijas Goda rakstu par ilggadēju, teicamu, godprātīgu darbu un līdzdalību finanšu nozares politikas īstenošanā.

VRAA direktora amats vakants kļuva pēc tam, kad līdzšinējais direktors Rinalds Muciņš kļuva par VARAM valsts sekretāru.

Undzēns ir viens no 39 VID darbiniekiem, kurus skar plašās rotācijas dienestā darbības efektivitātes uzlabošanai un korupcijas risku mazināšanai.

Kopumā dažādas rotācijas skar 39 VID darbiniekus, tajā skaitā 22 dažāda līmeņa vadītājus - 18 struktūrvienību vadītāji līdz 11.maijam tiks pārcelti citos VID amatos, bet vēl četri līdz 23.maijam sāks darbu ārpus VID.

No pārējiem 17 rotācijā iesaistītājiem VID darbiniekiem 14 cilvēki tiks pārcelti citos amatos VID, bet trīs - darbā ārpus VID.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu