Pa muti! Kafejnīcas apmeklētāja pazemojoši iepļaukā savu sarunu biedreni

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET lasītājs

Kāda sieviete pagājušajā nedēļā bija lieciniece neparastam un nepatīkamam notikumam - tam, ka kafejnīcā tiek sists kādai apmeklētājai. Saistībā ar notikušo viņa vērsusies policijā, kas patlaban noskaidro notikušā apstākļus.

Aculieciniece sašutusi par redzēto

TVNET lasītāja Mārīte savā Facebook kontā pauda šoku par pagājušās nedēļas notikumiem.

«Cēsu Teikā (Tirgotavā) uz Rīgas ielas biju iegājusi paēst pusdienas. Biju lieciniece kaut kam veselam saprātam neaptveramam - divas sievietes kopā ar garīgi slimu tantīti ēda pusdienas. Nabaga slimais cilvēciņš visu laiku kaut ko runā, gaida, kad atbrauks viņas Aldītis, kad pavizinās viņu, kad sazvanīsies utt...

Te pēkšņi sieviete, kas sēž viņai blakus, iesit tam nabaga cilvēkam pa muti!

Turpināja viņai aizrādīt, lai mute būtu ciet! Tad aizgāja nopirkt kūciņu, tikmēr tas cilvēciņš visu laiku runā par Aldīti, sieviete jau no kases viņai bļāva: «Gunta, turi muti ciet!»

Atgriezās, tantīte jau laikus pielika sejai rokas priekšā, lai izvairītos no sitieniem; un atkal iesita viņai pa muti! Tantīte sāka raudāt, šī tik bļauj, ka nemākot viņa cilvēkos uzvesties un lai aizverot savu muti!

Tad iejaucos es - teicu, ka viņa pati nejēdz, kā cilvēkos jāuzvedas, un vai viņa pati saprot ko dara?

Pacelt roku pret slimu cilvēku - tas ir vājprāts!

Viņa izlikās, ka mani nedzird, tikai bļāva uz tantīti! Tad piesolīju, ka ielikšu internetā gan rakstu, gan bildes, tad teica, ka neesot neko darījusi un neesot situsi. Tad es teicu, ka šeit ir novērošanas kameras un, ja vajadzēs, varēsim patīt atpakaļ un paskatīties! Tad gan apklusa!»

Blakussēdētāja vēršas policijā

Mārīte TVNET apgalvoja - noskaidrojusi, ka sitēju saucot Irēna, tā esot situsi sava vīra Alda slimo māsu Guntu. Mārīte šos cilvēkus, kuri esot no Burtnieku novada Rencēniem, esot redzējusi pirmo reizi.

Viņa esot saņēmusi pārmetumu vēstules no Irēnas dēla draugos.lv.

Policija pārbauda apstākļus

Mārīte esot vērsusies policijā. Likumsargi esot ierosinājuši administratīvo lietu un sazinājušies ar ģimeni.

Arī Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes pārstāve Sintija Virse TVNET apstiprināja, ka 28.jūlijā Cēsu policijā saņemts iesniegums par miesas bojājumu nodarīšanu. Šobrīd tiekot pārbaudīti visi iesniegumā minētie apstākļi.

Cietusī sieviete neesot Cēsu sociālā dienesta kliente

Savukārt Cēsu novada domes Komunikācijas nodaļas vadītājs Kārlis Pots TVNET norādīja, ka minētā cietusī sieviete nav Cēsu novada pašvaldības sociālā dienesta kliente, un, kā jau Facebook ieraksta komentāros minēts, arī identificētā iespējamā pāridarītāja nav Cēsu novada iedzīvotāja.

Viņš pateicās ieraksta autorei, cēsniecei, ka viņa nepalika vienaldzīga un vērsās Valsts policijā, kas šo lietu var izmeklēt tālāk.

Burtnieku novadā neko nezina

Bet Burtnieku novada pašvaldības Sabiedrisko attiecību speciāliste Arita Rudzīte TVNET apgalvoja, ka Burtnieku novada pašvaldība un novada sociālais dienests nav informēti par notikumu Cēsīs, ko Facebook apraksta Mārīte, līdz ar to komentēt notikušo, kā arī to, vai sociālajos tīklos aprakstītajā incidentā iesaistīti Burtnieku novada iedzīvotāji, nav iespējams.

Taču pēc TVNET nosūtītās informācijas par sociālajos tīklos publicēto gadījumu, kurā raksta autore min, ka ir vērsusies Valsts policijā ar iesniegumu, Burtnieku novada sociālais dienests sazināsies ar Valsts policiju, lai precizētu informāciju par minēto gadījumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu