DP nav informācijas par nepieciešamību mainīt terorisma draudu līmeni

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Terorisma draudu līmenis Latvijā joprojām ir zems, tas nav jāmaina arī pēc atrastās somas pie Rīgas centrālās stacijas, kurā, iespējams, bija ievietots spridzeklim līdzīgs priekšmets, TVNET pavēstīja Drošības policijā (DP).

«Drošības policijas rīcībā šobrīd nav informācijas, kas norādītu uz nepieciešamību mainīt terorisma draudu līmeni Latvijā, kas joprojām saglabājas zems,» norāda policija.

Iepriekš kāda aculieciniece stāstījusi, ka aizdomīgajā somā, kas piektdien kontrolēti tika uzspridzināta pie Rīgas Centrālās stacijas, atradās kaut kas līdzīgs spridzeklim. Sieviete stāstīja, ka ap plkst.14 ieradusies sabiedriskā transporta pieturā.

Tur tobrīd sievietes sākušas uztraukties par pamestu «SuperNetto» iepirkuma somu, kuru esot atstājis kāds jauns vīrietis un no kuras skanējuši regulāri pīkstieni.

Savukārt Valsts policijā par notikušo sākts kriminālprocess. Pagaidām arī nav zināms, kas atradās somā, jo tiks veiktas ekspertīzes. Tāpat pagaidām netiek arī sniegta informācija, vai noskaidrota persona, kura somu atstāja, un kādi bija šīs personas nolūki.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu