Būs satiksmes ierobežojumi un ūdensapgādes pārtraukumi Čaka ielas apkārtnē

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Pašvaldības SIA «Rīgas ūdens» veikto remontdarbu dēļ šodien un rīt gaidāmi satiksmes ierobežojumi un ūdensapgādes pārtraukumi Aleksandra Čaka ielas apkārtnē, informēja «Rīgas ūdens» pārstāvis Artūrs Mucenieks.

«Rīgas ūdens» šodien un rīt veiks ūdensvada komunikāciju remontdarbus Čaka ielas krustojumos ar Bruņinieku un Artilērijas ielām, kuru dēļ būs ūdensapgādes pārtraukumi.

Satiksmes organizācija Čaka ielas krustojumā ar Bruņinieku ielu plānota pa vienu braukšanas joslu katrā virzienā. Remontdarbu laikā tiks pārlikti arī trolejbusu kontakttīkli. Satiksmes ierobežojumi būs arī Čaka un Artilērijas ielu krustojumā.

Rakšanas darbi sāksies piektdienas vakarā, šajā pat laikā namu augšējos stāvos iespējams pazemināts ūdens spiediens un ūdens uzduļķošanās. Ūdensapgādes pārtraukumi lielākoties skars Čaka, Bruņinieku un Artilērijas ielu apkaimē dzīvojošos, šie pārtraukumi būs no sestdienas pusdienlaika līdz svētdienas vakaram.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu