Rīgā pamatīgi dūmo «Rīgas satiksmes» autobuss; pie turbīnas noplūdusi eļļa

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Kāds TVNET lasītājs pirms pāris dienām Rīgā, Silaciema ielas pieturā, pamanījis spēcīgi dūmojošu «Rīgas satiksmes» autobusu. Uzņēmums skaidro, ka pie turbīnas noplūdusi eļļa. Neskatoties uz spēcīgo dūmošanu, autobuss turpinājis ceļu.

«Rīgas satiksmes» pārstāvis Viktors Zaķis TVNET pastāstīja, ka, izpētot situāciju, autobusa vadītājs atbilstoši Rīgas satiksmes normatīvajiem aktiem, pamanot to, ka dūmo dzinējs, paziņoja dispečeram par tehnisku bojājumu.

Foto: TVNET

Lai nesagādātu neērtības pasažieriem, kuri atradās minētajā autobusā, dispečers pieņēma lēmumu ļaut autobusam turpināt kustību līdz galapunktam, uz kurieni tika nosūtīta Tehniskās palīdzības brigāde. Tehniskā palīdzība uz vietas konstatēja, ka stipri dūmo dzinējs un ir vērojama eļļas noplūde pie turbīnas.

Foto: TVNET

«Reiss nebija norauts, jo savlaicīgi no galapunkta Jugla vietā izbrauca cits autobuss. Bojātais autobuss nogādāts uz parku,» piebilda Zaķis.

Foto: TVNET
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu