Daugavpils novadā nodegusi dzīvojamā māja; cietis viens cilvēks

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Daugavpils novada Biķernieku pagastā pirmdien izcēlās ugunsgrēks dzīvojamā mājā, kurā cieta viens cilvēks, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Izsaukumu VUGD darbinieki saņēma plkst.15.14. Ierodoties notikuma vietā ugunsdzēsēji konstatēja, ka 70 kvadrātmetru platībā deg vienstāvu dzīvojamā māja un tai ir iebrucis jumts.

Ugunsgrēkā cieta cilvēks, kurš tika nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem. Ugunsgrēks tika likvidēts plkst. 20.17.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji devās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, dīvāns, vieglā automašīna, sodrēji divu ēku dūmvados un divos gadījumos dega bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens.

Palīdzot nelaimē nonākušiem dzīvniekiem, vakar ugunsdzēsēji glābēji Tautas ielā Balvos notvēra čūsku, kas atradās pie dzīvojamās mājas ieejas durvīm un palaida brīvībā, Talsu šosejā Jūrmalā no kanalizācijas akas izcēla kaķi, bet Talsu ielā Rīgā glābēji no koka nocēla kaķi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu