Rīgā noslēgusies ūdensvada un kanalizācijas tīklu pārbūve Turgeņeva ielā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

SIA «Rīgas ūdens» ir pabeidzis kopumā 643 metrus garā ūdensvada pārbūvi Turgeņeva ielā, informē uzņēmuma pārstāvis Artūrs Mucenieks.

Noslēgusies šovasar uzsāktā ūdensvada un kanalizācijas tīklu pārbūve Turgeņeva ielas posmā no Dzirnavu ielas līdz Elijas ielai. Šajā posmā kopumā renovēti 643 metri ūdensvada, pārbūvēts kanalizācijas tīkls 209 metru garumā un lietus ūdens kanalizācijas sistēma 204 metru garumā.

Šī projekta laikā veikta esošo kanalizācijas tīklu un ūdensvada pārbūve ielas sarkano līniju robežās, kā arī jauna ūdens pievada ēkai Turgeņeva ielā 14 izbūve. Līdz šim Turgeņeva ielas posmā no Prāgas ielas līdz Gogoļa ielai bija divi sadzīves kanalizācijas kolektori, kuros tika novadīti arī lietus ūdeņi no gūlijām jeb lietus ūdens uztveršanas sistēmām, un Latvijas Zinātņu akadēmijas jumta.

«Šī būvprojekta laikā izveidota dalītā notekūdeņu novadīšanas sistēma, proti, paredzēti atsevišķi sadzīves kanalizācijas un lietus ūdens kanalizācijas kolektori. Izbūvēts arī jauns lietus ūdens kanalizācijas sistēmas posms un jaunas gūlijas,» skaidro Mucenieks.

Kopumā būvdarbiem tika atvēlēti 850 000 eiro bez pievienotā vērtības nodokļa.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu