«Atmiņas neizgaist. Meklēju savu vienīgo, tuvo cilvēku»

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

«Brālīt, atsaucies! Mūs kopā ievietoja Baldones bērnunamā un tad izšķīra,» meklējot pirms 50 gadiem nozaudēto brāli, saka Ina. Ar televīzijas raidījuma «Gaidi mani» palīdzību tuvinieki un draugi meklē viens otru. Daudzi meklē vienīgo tuvinieku. Tos, kurus dzīves ceļi izšķīruši, kopā saved raidījuma brīvprātīgais palīgs, pensionārs no Jelgavas Mārtiņš Ziebergs.

Sarmīti Vaļģi un Jāni Vaļģi, kas dzimuši laikā no 1960. līdz 1963. gadam Cēsu pusē, meklē Ginta un Ainārs Vaļģi. «Meklējam savu māsu un brāli. Viņus adoptēja.»

Ļubovu Korovņikovu (Gorinu) Grigorija meitu, dz. 1955. vai 1956. gadā, meklē radinieks Jevgeņijs Gorins.

Savčenkovu Vjačeslavu Mihaila dēlu, dzimušu 1957. vai 1958. gadā, meklē dēls Sergejs. «Tētis, iespējams, dzīvo Ventspils pusē.»

Valentīnu Vinogradovu Pavlova meitu, dzimušu 1951. vai 1952. gadā, meklē radiniece Irabela Vinogradova. «Tantes vīru sauca Dmitrijs Rikuns, dēlu Mihails.»

Ludmilu Horohorinu meklē mazmeita Kate Ločmele. «Manu mammu sauc Regīna Ločmele, tēti Andrejs Karmins (Horohorins).»

Sergeju Lisjuku, dzimušu 1960. gadā, meklē Anatolijs Jevpaks. «Sergeju pazaudēju 1980. gadā.»

Svetlana Sorokina meklē savu radinieci Nataliju Samilovu, kas dzīvoja Ventspilī.

Arvidu Neimani, dzimušu 1949. gadā, meklē brālis Ilmārs Neimanis. «Arvīds dzīvoja Ventspils rajonā, Piltenē pie tantes.»

Tēvu Ivanu Boicovu, dzimušu 1945. vai 1946. gadā, meklē dēls Vladislavs Boicovs. «Vecāki izšķīrās, kad man bija pusotrs gads.»

Jeļenu Blūmbergu, dzimušu 1966. gadā, meklē Gaļina Bogdanoviča. «Pēc mātes nāves pazaudējām viena otru.»

Jekaterinu Hrustaļevu, dzimušu 1980. gadā, meklē jaunības dienu draudzene Anastasija Loseva. «Pēdējo reizi tikāmies Tihvinā 1996. gada vasarā.»

Irēnu Kozaku, dzimušu 1960. gadā, meklē Marianna Caprasova. «Palīdziet, lūdzu, viņu atrast.»

Alina Čečkina meklē savu vecmāmiņu Ļubovu Lāci un tēvoci Vadimu Lāci, kas dzīvoja Ventspils rajona Laideros.

Olgu Jezovu, dzimušu 1984. gadā, meklē māsa Eva Soopa. «Palīdziet, lūdzu, man atrast māsu.»

Ina Miluse meklē savu brāli Zigurdu Drulli Adolfa dēlu, dzimušu 1966. gadā. «Mēs abi bijām Baldones bērnunamā. Brālīt, atsaucies.»

Sultanbeks Mirzakanovs Žoldorsovičs meklē savus dienesta biedrus, ar kuriem dienēja kopā Ādažos, laikā no 1989. gada decembra līdz 1990. gada jūnijam. «Otto, Armands, Švarcs, Zaņko, Gurčenko. Viņi visi bija no Latvijas.»

Ja Jums zināms, kur atrast kādu no šiem cilvēkiem, lūdzu zvaniet Mārtiņam Ziebergam. Tālrunis: 29923833. E-pasta adrese: martins.ziebergs@inbox.lv. Tie, kuri nevēlas, lai viņus atrod tuvinieki, lūdzu par to paziņojiet Ziebergam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu