Mazgājoties pirtī, divi mazi bērni saindējas ar tvana gāzi

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vladimir Smirnov/TASS/Scanpix

Vakar Vidzemē pēc mazgāšanās pirtī diviem maziem bērniem palika slikti, tāpēc viņi tika nogādāti slimnīcā, kur viņiem konstatēja saindēšanos ar tvana gāzi, aģentūru LETA informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Elīna Jurēvica.

Slimnīcā tika nogādāta 1,5 gadus veca meitene un četrus gadus vecs zēns. Iespējams, pirtij pārāk ātri tika aizvērts aizbīdnis, kā rezultātā bērniem kļuva slikti un bija nepieciešama mediķu palīdzība.

Savukārt Latgalē vakar kaimiņi atrada bezsamaņā pakritušu 94 gadus vecu vīrieti. Vīrietim kļuvis slikti pēkšņu veselības traucējumu dēļ. Vīrietis no karstās krāsns bija guvis arī muguras un rokas apdegumus. Mediķi viņam sniedza palīdzību un nogādāja slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī NMPD mediķi devušies uz 1238 izsaukumiem, no kuriem 137 bija saistīti ar dažāda veida traumām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu