Ventspils mikroautobuss saduras ar traktoru (77)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mobilais reportieris

"Ceturtdien, 10.februārī, uz Rīgas-Ventspils šosejas sadūrās "Ventspils reisa" mikroautobuss un traktors. Traktors bija novietots ceļa malā, taču mikriņa šoferim acīs iespīdēja saule un viņš novietoto transportlīdzekli ceļa malā neievēroja. Biju notikušā aculiecinieks, jo braucu aiz mikroautobusa. Avārija notika aptuveni 83-84 kilometrus no Ventspils. Negadījumā cieta traktora vadītājs, kurš vismaz piecas minūtes līdz mediķu ierašanās brīdim pavadīja bezsamaņā. Ievainotie bija arī mikroautobusā," raksta Aleksandrs.

"Tā kā biju pirmais, kurš piezvanīja 112, varu teikt, ka dienests, manuprāt, nebija uzdevumu augstumos - nespēja pieņemt uzreiz precīzu informāciju un sūtīt palīdzību nekavējoties, kaut gan jau laikus brīdināju, ka ir smagi cietušie. Uz telefonu man no dienesta zvanīja kādas reizes piecas, lai dažādi cilvēki atkal un atkal prasītu vienu un to pašu informāciju," viņš turpina.

Foto: Mobilais reportieris

Valsts policija (VP) informē, ka minētajā satiksmes negadījumā cietuši pieci cilvēki, viens cietušais vēlāk slimnīcā no gūtajām traumām nomira.

Ap plkst.8.45 autoceļa Ventspils-Rīga 103.kilometrā 1956.gadā dzimis vīrietis, vadot mikroautobusu "Mercedes-Benz Sprinter", ietriecās priekšā stāvošā traktora "MTZ 80" piekabē. No avarējušā mikroautobusa slimnīcā nogādāts 1967.gadā dzimis vīrietis, kurš no gūtajām traumām nomira. Medicīniskā palīdzība sniegta arī mikroautobusa pasažieriem - 1954.gadā dzimušam vīrietim, 1969.gadā dzimušai sievietei, 1985.gadā dzimušam vīrietim un 1988.gadā dzimušam vīrietim.

Foto: Mobilais reportieris
Foto: Mobilais reportieris
Komentāri (77)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu