Apbalvo tūrisma akcijas "Apceļo Valmieras pusi!" uzvarētājus

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Trešdien, 26.novembrī, tūrisma akcijas "Apceļo Valmieras pusi!" noslēguma pasākumā galveno balvu - velosipēdu, ko sarūpējusi Valmieras pilsētas pašvaldība sadarbībā ar aktīvā tūrisma centru "Eži" ieguva valmieriete Aija Zīle, pilsētas informācijas portāls Valmiera24.lv noskaidroja Valmieras Tūrisma informācijas centrā (TIC).

Sarunā ar medijiem Zīle stāsta, ka dzīvot uz Valmieru pārcēlusies pirms diviem gadiem. Tā kā pilsētu un apkārtējos novadus uzvarētāja līdz tam nebija labi iepazinusi, akcija devusi iespēju iepazīt ne tikai pilsētas vietas, bet arī lauku saimniecības novados.

"Apceļojot saimniecības, biju ļoti pārsteigta un priecīga, ka ir cilvēki, kas darbojas. No sirds priecājos par šādiem cilvēkiem. Velosipēds mums noderēs, jo viens velosipēds ģimenē tieši trūka. Mūsu ģimenē tā ir pieņemts - visi uz riteņiem un apceļo apkārtni," norāda Zīle.

Pasākuma laikā ar dāvanām no Valmieras pilsētas pašvaldības un uzņēmējiem tika apbalvoti arī 11 Valmieras un apkārtējo novadu iedzīvotāji, kas sasnieguši labus rezultātus akcijā.

"Tiešām liels prieks par Valmieras un apkārtējo novadu iedzīvotājiem, kuri ar patiesu enerģiju iesaistījās šajā tūrisma akcijā, lai iepazītu Valmieras pusi no jauna. Ceru, ka arī turpmāk mēs redzēsim aizvien vairāk ceļotājus no Latvijas, gan no mūsu kaimiņzemēm un citām valstī, jo Valmiera augs un attīstīsies, kā arī bagātīgāks kļūs tās tūrisma piedāvājums. Mēs esam plānojuši arī turpmāk attīstīt “Sajūtu parku", veloceliņu tīklu, izveidot ģimeņu parku," tā par akciju un tūrisma attīstību klātesošajiem norādīja Valmieras pilsētas pašvaldības domes priekšsēdētāja vietnieks Ričards Gailums.

Akcijas "Apceļo Valmieras pusi!" norisinājās no 15.augusta līdz 18.oktobrim. Lai piedalītos akcijā, dalībniekiem bija jādodas vismaz divos no četriem piedāvātajiem tematiskajiem tūrisma maršrutiem- Valmierā, Kocēnu, Burtnieku un Beverīnas novados. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu